BETONILATTIAwebinaarit

BETONILATTIAwebinaarit

Chemicals for densifying, polishing & sealing

Tule mukaan oppimaan!

Pääset osallistumaan maksutta betonipinta-asiantuntijoidemme vetämiin BETONILATTIAwebinaareihin ja oppimaan uutta. Webinaari on suunniteltu tiiviiksi ja tehokkaaksi, jotta voit osallistua haluamiisi webinaareihin vaikka työskentelyn lomassa. 
Kukin webinaari on kestoltaan 30-40 minuuttia.

Webinaarit on suunnattu arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennusliikkeiden edustajille sekä rakennuttajille. Asiantuntijat puhuvat käytännönläheisesti ja ymmärrettävästi. Jokaisen webinaarin lopussa kuulet myös lyhyesti mitä ratkaisuja Concrialta löytyy ko. aiheeseen. Pysy kuulolla ja lähetä meille aihetoiveita [email protected]

Tule mukaan oppimaan!

Pääset osallistumaan maksutta betonipinta-asiantuntijoidemme vetämiin BETONILATTIAwebinaareihin ja oppimaan uutta. Webinaari on suunniteltu tiiviiksi ja tehokkaaksi, jotta voit osallistua haluamiisi webinaareihin vaikka työskentelyn lomassa. Kukin webinaari on kestoltaan 30-40 minuuttia. 

 Webinaarit on suunnattu arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennusliikkeiden edustajille sekä rakennuttajille. Asiantuntijat puhuvat käytännönläheisesti ja ymmärrettävästi. Jokaisen webinaarin lopussa kuulet myös lyhyesti mitä ratkaisuja Concrialta löytyy ko. aiheeseen. Pysy kuulolla ja lähetä meille aihetoiveita [email protected].  

Tulevat webinaarit

Optimal-vs-laatoitus-concria.jpg

Torstaina 12.5. 10:00 Mosaiikkibetonilaatoitus vs. designbetonilattia

tulevat webinaarit

Torstaina 12.5. 10:00 Mosaiikkibetonilaatoitus vs. designbetonilattia

saimmeko huomiosi?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua tekemään paremmat betonilattiat